تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

انتخابات مجلس شورای اسلامی اسفند 94

ثبت نام مجلس شورای اسلامی در سال‌جاری بیشترین آمار پس از انقلاب را به خود اختصاص داده است به نحوی که برای هر صندلی بهارستان ۴۲ نفر ثبت نام کرده‌اند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی انتخابات مهمی برای استقرار نظام صورت گرفت که حکایت از حاکمیت دموکراسی در کشور داشت؛ رفراندوم تعیین نظام جمهوری اسلامی، انتخابات نمایندگان مجلس خبرگان قانون اساسی، همه‌پرسی قانون اساسی و ریاست جمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی ۵ انتخاباتی بود که در سال‌های نخستین آغاز جمهوری اسلامی برگزار شد و مردم از آن سربلند بیرون آمدند.

اولین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۴ اسفند سال ۵۸ برگزار شد و ۳ هزار و ۶۹۴ نفر برای شرکت در آن ثبت‌نام کردند و از بین ۲۰ میلیون و ۸۵۷ هزار ۳۹۱ نفر واجدان شرایط شرکت در رأی‌گیری تعداد ۱۰ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۹۶۹ نفر در انتخابات شرکت کردند و میزان مشارکت مردم در این دوره از مجلس، که مجلس ملی نامیده می‌شد ۵۲ و ۱۴ دهم درصد بود.

از میان ۳۲۷ نماینده‌ای که توسط مردم برای حضور در نخستین دوره مجلس انتخاب‌شده بودند تنها ۴ نفر از آن‌ها زن بودند.

فعالیت دومین دوره از مجلس شورای اسلامی ۲۶ فروردین‌ماه سال ۶۳ آغاز شد و طی آن‌یک هزار و ۵۹۲ داوطلب برای حضور در خانه ملت نام‌نویسی کردند که ۱۵ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۳۰۶ نفر از ۲۴ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۴۹۶ نفر واجد شرایط حضور در انتخاب آراء خود را برای انتخاب نمایندگان اصلحشان به صندوق‌ها ریخته و مشارکت ۶۴ و ۶۴ دهم درصدی را رقم زدند. در این دوره نیز ۴ نفر از ۲۷۴ نماینده را زنان تشکیل می‌دادند.

نتایج انتخابات مجلس ۹۴

برچسب‌ها: انتخابات

طرز تهیه شیرین پلو خوش رنگ ویژه شب عید 96


مواد لازم :
 برنج      1 کیلو
 مرغ     1 عدد متوسط
خلال بادام      100 گرم
 خلال پسته     50 گرم
خلال نارنج یا پرتقال     نیم کیلو
شکر     یک کیلو
زعفران ساییده     یک قاشق
روغن،فلفل،نمک     به مقدار لازم


طرز تهیه:
از روز قبل خلال پرتقال یا نارنج را دو سه بار در آب جوشانیده و داخل آب سرد میریزیم و حدود دو سه بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن ها را در صافی میریزیم تا آبش گرفته شود. شکر را با سه لیوان آب می جوشانیم و از صافی رد کرده خلال را داخل شربت می ریزیم تا چند جوش بزند و مغز خلال شیرین شود. مرغ را پس از شستن و تمیز کردن میگذاریم تا بپزد. آب مرغ را صاف کرده با دو سه قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط کرده زعفران را اضافه کرده مرغ را قطعه قطعه کرده و استخوان های آن را می گیریم.


برنج را آبکش کرده و ته دیگ را دو سه قاشق روغن و نصف استکان آب میریزیم. نیمی از برنج آبکش شده را داخل دیگ ریخته مخلوط خلال را از داخل شربت بیرون آورده و روی برنج میریزیم و نیمی از خلال بادام را شسته و روی خلال نارنج یا پرتقال می ریزیم. دو سه کفگیر از برنج را روی خلال ها پاشیده و قطعات مرغ را روی برنج قرار میدهیم و بقیه برنج را روی مرغ می ریزیم و روی حرارت قرار داده با کمی شربت و زعفران و روغن کافی روی سطح برنج را بپوشانید و سپس حدود یک ساعت صبر کنید تا برنج دم بکشد.

نکته ها و گفته ها:
شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره ی رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ است و کمتر پیش می آید که یگانه پلو سر سفره باشد. به این دلیل درست کردن آن را معمولاً در تخصص آشپزهای حرفه ای می دانند، ولی واقعیت این است که تهیه ی شیرین پلو از پلو های دیگر دشوارتر نیست.

توجه:
مواد این پلو باید فرد اعلا باشد ، وگرنه درست کردن آن نقض غرض خواهد بود.
شیرین پلو معمولاً با مرغ و گاهی با گوشت بره همراه است.
مقدار مرغ یا گوشت برای این دستور حدود یک کیلو است.